субота, 5. март 2016.

KOMENTAR - RAT NA VODI



Učim + znam = vredim
RAT NA VODI
 Kao što svi znamo, Srbija je među prvima u svetu što se tiče sporta. Sada je aktuelan vaterpolo, a očekuje se da ćemo i po treći put biti prvaci sveta.


            
  
           U Beogradu je 16. januara od 18 i 30h u Kombank areni odigrana utakmica između Srbije i Slovačke. Očekivano, Srbija je pobedila pezultatom 10:5. Iako smo ,,odrali” Slovačku, prve dve četvrtine bile su napete. Srpska ekipa je igrala napadački, ali Slovačka je pružala otpor. ,,Mnoge ekipe pokušavaju da ,,skinu’’ Srbiju sa trona.”- priča komentator, koji je već na početku utakmice smatrao da je Srbija apsolutni pobednik.
Naša ekipa ne bi bila tako sjajna da nema Dejana Savića, koji je nedavno dobio priznanje za najboljeg trenera na svetu. Tokom utakmice ponašao se ležerno, smireno savetujući svoje igrače. To je pravi trener. Igrači su se međusobno bodrili i lavovski borili, postižući golove. Vidi se da u njima vlada pravi sportski duh i zajedništvo. Rezultat na kraju prve četvrtine meča (3:3) probudio je naše igrače da daju svoj maksimum do kraja utakmice.
Ovim su nam naši vaterpolisti pokazali da bez truda i jedinstva cele ekipe nema rezultata i da treba da se potrudimo što više radi njihovog ostvarenja.


Lazar Savić

Нема коментара:

Постави коментар